Korte stootrand Pro-dock 1,20m wit

Korte stootrand Pro-dock 1,20m

Steigerstootrand B-profiel blauw

Steigerstootrand B-profiel 2,40m

Korte stootrand Pro-dock PE 1,20m

Home Steigerstootranden Korte stootrand Pro-dock PE 1,20m

De korte steigerstootrand Pro-dock is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC. De steigerstootrand heeft een afmeting van 120 x 11,5 x 5,5 cm. Deze steigerstootrand Pro-dock is opgevuld met een kern van PE.

De steigerstootrand is verkrijgbaar in de kleur wit, donkerblauw en zwart. Voor het afsluiten van de steigerstootrand worden de einddoppen gebruikt. En voor het verlengen van een steigerstootrand wordt er gebruik gemaakt van verbindingsstukken.

€ 53,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De korte stootrand Pro-dock is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC. Deze steigerstootrand Pro-dock is opgevuld met een kern van PE.

De steigerstootrand heeft een afmeting van 120 x 11,5 x 5,5 cm.

Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen in de stootranden gelijmd. Verbindingsstukken worden er in gelijmd om de stootranden met elkaar te verbinden.

We raden het aan om de steigerstootrand met PE kern af te sluiten, anders zal tijdens het gebruik de PE kern er uit kunnen lopen.

De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit, blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de stootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

Voor de juiste bevestiging van de stootranden adviseren wij 13 schroeven per lengte. De steigerstootrand RVS schroeven en lijm zijn te vinden in de categorie montage materiaal.

De steigerstootrand is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, wit en zwart. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Korte stootrand Pro-dock PE 1,20m

No Related Posts