Betaalmogelijkheden

Bij DockAdd kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- Op rekening
- Vooruitbetalen

 

Betalen met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Als internetbankierder bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Betalen op rekening
Wanneer u een dealer van DockAdd bent , dan kunt u voor deze betaalmethode kiezen. Bij betalen op rekening kunt u de producten achteraf betalen via de factuur.

Betalen op rekening niet altijd mogelijk
Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kunt u gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij u bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.


Betalen met vooruitbetalen
Betaalt u liever niet online, dan kunt u het bedrag ook overschrijven op onze bankrekening. Bij contact staan onze bankgegevens. Wanneer u betaalt met overschrijving, dan wordt uw bestelling pas verstuurd zodra we de betaling hebben ontvangen. Dit kan enkele dagen duren.