Steigerstootrand Pro-dock met PE kern

Steigerstootrand Pro-dock PE 2,40m

Korte stootrand B-profiel blauw

Korte stootrand B-profiel 1,20m

Steigerstootrand B-profiel 2,40m

Home Steigerstootranden Steigerstootranden Steigerstootrand B-profiel 2,40m

De steigerstootrand B-profiel is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC. De steigerstootrand heeft een afmeting van 244 x 13 x 3,8 cm.

De steigerstootrand is verkrijgbaar in de kleur donkerblauw en zwart. De einddoppen en verbindingsstukken zijn per set van 2 stuks.
 
DE KLEUR BLAUW IS TIJDELIJK UITVERKOCHT. WEL VERKRIJGBAAR IN 1,20M.
€ 83,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

De stootrand B-profiel is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC.

De steigerstootrand heeft een afmeting van 244 x 13 x 3,8 cm.

Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen in de stootranden gelijmd. Verbindingsstukken worden er in gelijmd om de stootranden met elkaar te verbinden. De stootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de stootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

Voor de juiste bevestiging van de stootranden adviseren wij 25 schroeven per lengte. De steigerstootrand RVS schroeven en lijm zijn te vinden in de categorie montage materiaal.

De einddoppen en verbindingsstukken zijn per set van 2 stuks.

De steigerstootrand is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en zwart.

 

 

Steigerstootrand informatie

 

  • Door de verscheidenheid in stootranden biedt DockAdd de mogelijkheid om op elk type aanlegsteiger een stootrand te kunnen bevestigen ter bescherming van de boot.

 

  • De steigerstootranden zijn te vergelijken met fenders. Ze werken op dezelfde manier, alleen zal de steigerstootrand over de hele lengte van de steiger aanwezig zijn waardoor de boot altijd beschermd wordt.

 

  • De steigerstootranden zijn gemaakt van flexibele PVC waardoor de stootrand niet zal scheuren of barsten. Tevens zijn de stootranden bestand tegen olie, benzine en zout water.

 

  • Doordat de steigerstootranden UV resistent zijn, zullen de stootranden niet verkleuren, vergelen en vergaan onder invloed van zon.

 

  • In 1968 is de eigenaar van DockAdd begonnen met het maken van korte en lange stootranden ter vervanging van tapijtjes en autobanden. Dankzij jaren van ontwikkeling en ervaring brengt DockAdd nu de beste kwaliteit op de Nederlandse en buitenlandse markt.

 

  • Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen en hoekstukken in de stootranden gelijmd.

 

  • De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit, blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de stootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

 

  • De steigerstootranden zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, donkerblauw en zwart.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steigerstootrand B-profiel 2,40m

No Related Posts