Bezorging

Bestellingen worden door een transporteur verstuurd of kunnen worden opgehaald .


Transport
DockAdd heeft een transporteur die de specialist is in het verzorgen van betrouwbare transportdiensten. U ontvangt van DockAdd een email met informatie wanneer de bestelling bij u zal worden afgeleverd.

Niet thuis?
Wanneer er niemand op het afleveradres aanwezig is, zouden wij u graag willen vragen om een briefje voor de transporteur achter te laten, zodat deze het bij de buren kan afgeven of met uw toestemming op uw adres mag achterlaten.
Mocht het voor de transporteur niet mogelijk zijn om het af te leveren, dan zal deze het de volgende werkdag nogmaals proberen. Helaas zullen we de tweede poging dan in rekening moeten brengen. Wij verzoeken u daar rekening mee te houden bij het opgeven van het bezorgadres (thuis of werk).

 

Ophalen bij DockAdd
U kunt uw bestelling ophalen bij DockAdd in Wormerveer. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur. U ontvangt een email zodra uw bestelling klaarstaat en opgehaald kan worden. Als u doorgeeft wanneer u de bestelling komt ophalen, dan zorgen wij dat we er zijn. Dit in verband met afspraken buiten de deur.