Hoekstootrand

Hoekstootrand

Korte stootrand

De afmeting van de korte stootrand is 50 x 9 x 5,5 cm.

Deze steigerstootrand is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en zwart.

De steigerfender korte stootrand wordt bevestigd door 8 schroeven. In de categorie montage materiaal staat meer informatie over de schroeven.

€ 14,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 0 beschikbaar

De steigerfender korte stootrand is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC.

De korte stootrand wordt bevestigd door 8 schroeven. In de categorie montage materiaal staat meer informatie over de schroeven.

De afmeting van de korte stootrand is 50 x 9 x 5,5 cm. Deze steigerfender is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en zwart.

Voor op elk type aanlegsteiger heeft DockAdd een steigerstootrand ter bescherming van de boot. Er is keuze uit verschillende soorten steigerstootranden, namelijk korte stootrand, hoekstootrand, mega bumper, smalle bumper, flexibele bumper en blokfender. De steigerstootranden zijn leverbaar in de kleuren wit, donkerblauw en zwart.

 

 

Steigerstootrand informatie

 

  • Door de verscheidenheid in stootranden biedt DockAdd de mogelijkheid om op elk type aanlegsteiger een stootrand te kunnen bevestigen ter bescherming van de boot.

 

  • De steigerstootranden zijn te vergelijken met fenders. Ze werken op dezelfde manier, alleen zal de steigerstootrand over de hele lengte of om de 50 cm van de steiger aanwezig zijn waardoor de boot altijd beschermd wordt.

 

  • De steigerstootranden zijn gemaakt van flexibele PVC waardoor de stootrand niet zal scheuren of barsten. Tevens zijn de stootranden bestand tegen olie, benzine en zout water.

 

  • Doordat de steigerstootranden UV resistent zijn, zullen de stootranden niet verkleuren, vergelen en vergaan onder invloed van zon.

 

  • In 1968 is de eigenaar van DockAdd begonnen met het maken van korte en lange stootranden ter vervanging van tapijtjes en autobanden. Dankzij jaren van ontwikkeling en ervaring brengt DockAdd nu de beste kwaliteit op de Nederlandse en buitenlandse markt.

 

  • Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen en hoekstukken in de stootranden gelijmd.

 

  • De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit, blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de stootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

 

Kleuren: wit, donkerblauw en zwart. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Korte stootrand

No Related Posts