Aluminium klapkikker

Aluminium klapkikker

Aluminium klapkikker groot

Home Bolders Klapkikker Klapkikker Aluminium klapkikker groot
Uw boot veilig aan de steiger aanleggen met de aluminium steigerkikker. De klapkikker ziet er net zo goed uit als dat hij functioneert. De hendel van de klapkikker is naar beneden geklapt wanneer de klapkikker niet wordt gebruikt. En kan gemakkelijk weer omhoog worden gezet wanneer het tijd is om af te meren. De aluminium klapkikker is eenvoudig te installeren op alle type steigers. De afmeting van de klapkikker is 19,5 x 10 x 2 cm.
€ 35,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een steiger kikker is een lichtere uitvoering van een steiger bolder. Het handige van een aluminium klapkikker is dat men tijdens het lopen op de steiger geen last heeft van uitstekende randdelen, waardoor men minder risico loopt op blessures. Het assortiment van DockAdd biedt zowel een groot als een klein formaat steiger kikker aan. Het grote formaat aluminium steiger kikker heeft een afmeting van 20x11x2 cm, terwijl de kleinere uitvoering steiger kikker 15x9x2 cm is.

De aluminium klapkikker wordt bevestigd door 3 houtdraadbouten in de maat M8. In de categorie "montage materiaal" staat meer informatie over de bouten.

 

Afmetingen van de aluminium klapkikker:

Lengte voetplaat: 200 mm

Breeedte voetplaat: 105 mm

Hoogte voetplaat: 20 mm

Totale hoogte: 79 mm

Gewicht: 0,68 kg

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aluminium klapkikker groot

No Related Posts