Korte stootrand B-profiel blauw

Korte stootrand B-profiel 1,20m

Blokfender wit

Blokfender

Steigerstootrand Rail-profiel 2,40m

Home Steigerstootranden Steigerstootranden Steigerstootrand Rail-profiel 2,40m

Dit uitzonderlijk sterke Rail-profiel wordt aan de binnenkant versterkt door een kruis. Het kruis geeft een extra bescherming tegen krachtige inslagen.

De steigerstootrand Rail-profiel heeft een afmeting van 244 x 7 x 8,2 cm.

De steigerstootrand is verkrijgbaar in de kleuren wit en donkerblauw. Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden eindkappen en hoekstukken in de stootranden gelijmd. En voor het verlengen van de steigerstootrand wordt er gebruik gemaakt van verbindingsstukken.

€ 106,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 0 beschikbaar

Het Rail-profiel is optisch gezien een zeer mooie steigerstootrand. Deze stootrand is te gebruiken voor alle type schepen, maar met name geschikt voor schepen vanaf 40 foot.

Dit uitzonderlijk sterke Rail-profiel wordt aan de binnenkant versterkt door een kruis. Het kruis geeft een extra bescherming tegen krachtige inslagen.

De steigerstootrand Rail-profiel bestaat uit 2 delen; een rail en het profiel. De rail wordt tegen de zijkant van de steiger geschroefd en het profiel wordt er vervolgens in geschoven.

Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden eindkappen en hoekstukken in de stootranden gelijmd. Verbindingsstukken worden er in gelijmd om de steigerstootranden met elkaar te verbinden.

De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit of blauw). Door een schroef in dezelfde kleur als de steigerstootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

Voor de juiste bevestiging van de steigerstootrand adviseren wij 25 schroeven per lengte. De schroeven en lijm zijn te vinden in de categorie montage materiaal.

De steigerstootrand is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC. De steigerstootrand heeft een afmeting van 244 x 7 x 8,2 cm.

 

 

Steigerstootrand informatie

 

  • Door de verscheidenheid in stootranden biedt DockAdd de mogelijkheid om op elk type aanlegsteiger een stootrand te kunnen bevestigen ter bescherming van de boot.

 

  • De steigerstootranden zijn te vergelijken met fenders. Ze werken op dezelfde manier, alleen zal de steigerstootrand over de hele lengte van de steiger aanwezig zijn waardoor de boot altijd beschermd wordt.

 

  • De steigerstootranden zijn gemaakt van flexibele PVC waardoor de stootrand niet zal scheuren of barsten. Tevens zijn de stootranden bestand tegen olie, benzine en zout water.

 

  • Doordat de steigerstootranden UV resistent zijn, zullen de stootranden niet verkleuren, vergelen en vergaan onder invloed van zon.

 

  • In 1968 is de eigenaar van DockAdd begonnen met het maken van korte en lange stootranden ter vervanging van tapijtjes en autobanden. Dankzij jaren van ontwikkeling en ervaring brengt DockAdd nu de beste kwaliteit op de Nederlandse en buitenlandse markt.

 

  • Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen en hoekstukken in de stootranden gelijmd.

 

  • De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit, blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de stootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

 

  • De steigerstootranden zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, donkerblauw en zwart.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steigerstootrand Rail-profiel 2,40m

No Related Posts