Steigerstootrand P-profiel

Steigerstootrand P-profiel 2,40m

korte stootrand P-profiel

Korte stootrand P-profiel 1,20m

Steigerstootrand P-profiel PE 2,40m

Home Steigerstootranden Steigerstootranden Steigerstootrand P-profiel PE 2,40m

Deze steigerstootrand P-profiel is opgevuld met een kern van PE.

De steigerstootrand heeft een afmeting van 244 x 10 x 5,8 cm.

Steigerstootrand P-profiel is verkrijgbaar in de kleur wit, donkerblauw en zwart. Voor het afsluiten van de steigerstootrand worden einddoppen gebruikt. En voor het verlengen van een steigerstootrand wordt er gebruik gemaakt van verbindingsstukken.

 

€ 97,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 0 beschikbaar

Deze steigerstootrand P-profiel is opgevuld met een kern van PE. De steigerstootrand is UV resistent en gemaakt van flexibele PVC.

De steigerstootrand heeft een afmeting van 244 x 10 x 5,8 cm.

Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen en hoekstukken in de stootranden gelijmd. Verbindingsstukken worden er in gelijmd om de steigerstootranden met elkaar te verbinden.

We raden het aan om de steigerstootrand met PE kern af te sluiten, anders zal tijdens het gebruik de PE kern er uit kunnen lopen.

De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit, blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de stootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.

Voor de juiste bevestiging van de steigerstootranden adviseren wij 25 schroeven per lengte. De steigerstootrand RVS schroeven en lijm zijn te vinden in de categorie montage materiaal.

De steigerstootrand P-profiel is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, wit en zwart.

De prijs van de steigerstootrand is inclusief BTW.

Steigerstootrand informatie

  • Door de verscheidenheid in steigerstootranden biedt DockAdd de mogelijkheid om op elk type aanlegsteiger een steigerstootrand te kunnen bevestigen ter bescherming van de boot.
  • De steigerstootranden zijn te vergelijken met fenders. Ze werken op dezelfde manier, alleen zal de steigerstootrand over de hele lengte van de steiger aanwezig zijn waardoor de boot altijd beschermd wordt.
  • De steigerstootranden zijn gemaakt van flexibele PVC waardoor de stootrand niet zal scheuren of barsten. Tevens zijn de steigerstootranden bestand tegen olie, benzine en zout water.
  • Doordat de stootranden UV resistent zijn, zullen desteigerstootranden niet verkleuren, vergelen en vergaan onder invloed van zon.
  • In 1968 is de eigenaar van DockAdd begonnen met het maken van korte en lange steigerstootranden ter vervanging van tapijtjes en autobanden. Dankzij jaren van ontwikkeling en ervaring brengt DockAdd nu de beste kwaliteit op de Nederlandse en buitenlandse markt.
  • Voor het afsluiten van de steigerstootranden worden einddoppen en hoekstukken in de steigerstootranden gelijmd.
  • De steigerstootranden worden gemonteerd door middel van RVS schroeven met een brede en platte kop in een bijpassende kleur (wit, blauw of zwart). Door een schroef in dezelfde kleur als de steigerstootrand is het montage materiaal geheel onzichtbaar: de perfecte afwerking.
  • De steigerstootranden zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, donkerblauw en zwart.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steigerstootrand P-profiel PE 2,40m

No Related Posts