Rvs zwemtrap

rvs zwemtrap

 

Een zwemtrap maakt het eenvoudig om veilig uit het water op de steiger te komen. De zwemtrap is er in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Een smalle, een brede, aluminium zwemtrap of rvs zwemtrap met antislip treden behoort tot de mogelijkheden.

De rvs zwemtrap is een hoogwaardige, robuuste en mooi gepolijste rvs zwemtrap met 4 of 5 treden voor op de steiger. De afmeting van de rvs zwemtrap met 4 treden is 185 cm hoog en 50 cm breed. De afmeting van de rvs zwemtrap met 5 treden is 215 cm hoog en 50 cm breed. Beide rvs zwemtrappen hebben een dikke buis en antislip treden.

Naast de rvs zwemtrappen heeft DockAdd ook zeer robuust uitgevoerde aluminium zwemtrap in het assortiment. Met deze aluminium zwemtrap kan men makkelijk en veilig uit het water op de steiger of walkant komen. De aluminium zwemtrap heeft 4 treden en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een aluminium zwemtrap met de afmeting 160 cm hoog en 35 cm breed. De andere aluminium zwemtrap is iets breder uitgevoerd en heeft de afmeting 170 cm hoog en 46 cm breed.

Voor meer informatie lees hier verder.