NIEUW IN ASSORTIMENT

De steigerstootrand B-profiel is vanaf nu bij ons verkrijgbaar in de lengte van 1,20m. De korte stootranden B-profiel zijn leverbaar in de kleuren donkerblauw en zwart.

" />

Korte stootrand B-profiel 1,20m

korte stootrand B-profiel 1,20m

 

NIEUW IN ASSORTIMENT

 

Door de verscheidenheid in steigerstootranden biedt DockAdd de mogelijkheid om op elk type aanlegsteiger een stootrand te kunnen bevestigen ter bescherming van de boot.

De steigerstootrand korte stootrand B-profiel is leverbaar in donkerblauw en zwart. En de afmeting van de steigerfender korte stootrand is 120 x 13 x 3,8 cm.

De korte stootranden B-profiel zijn te vergelijken met fenders. Ze werken op dezelfde manier, alleen zal de korte stootrand B-profiel op de zijkant van de steiger aanwezig zijn waardoor de boot altijd beschermd wordt.

De steigerstootranden zijn gemaakt van flexibele PVC waardoor de korte stootrand B-profiel niet zal scheuren of barsten. Tevens zijn de stootranden bestand tegen olie, benzine en zout water.

Doordat de steigerstootranden UV resistent zijn, zullen de steigerstootranden niet verkleuren, vergelen en vergaan onder invloed van zon.

Bekijk hier onze pagina voor de steigerstootrand korte stootrand B-profiel.